Gezond op het werk

Slide background

Gezond op het werk

Energiek en fit zijn maar ook lekker in je vel zitten, dat willen we toch allemaal? Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw medewerkers. Want vitaliteit zorgt niet alleen voor gezondheid maar ook voor daadkracht, motivatie en tevredenheid. Dit leidt tot hogere productiviteit en uiteindelijk minder ziekteverzuim.

Op het werk?

We brengen een groot deel van de dag op het werk door. Daarom is ook de voeding tijdens de werkdag bepalend voor een gezond voedingspatroon. Natuurlijk de lunch, maar ook de tussendoortjes en voor sommige mensen zelf de warme maaltijd of een maaltijd in de nacht. Niet alleen het aanbod en de presentatie in het bedrijfsrestaurant hebben invloed op de keuze van eten. Met name de bedrijfscultuur is belangrijk. Een gezonde omgeving maakt gezonde voeding vanzelfsprekend. Gezonde voeding op de agenda voor iedereen. Immers ” je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!”

Gezonde voeding in uw bedrijf
?

Wat is eigenlijk gezond eten? Meer fruit en meer groente, maar hoe dan? Geen kroket, maar wat dan wel? SanAvis geeft u antwoord op deze vragen met een bedrijfsvoedingprogramma, zo uitgebreid als u maar wilt. Geen standaardprogramma, maar een programma dat inspeelt op uw bedrijf, uw specifieke wensen en mogelijkheden en natuurlijk: uw mensen.

Structureel

SanAvis biedt een uitgebreid scala aan producten en diensten. Maar nog belangrijker: SanAvis gaat samen met u bekijken hoe de activiteiten rondom voeding bijdragen aan het grotere geheel. Door een integrale aanpak, doelgericht om gezonde voeding structureel op de (menu)kaart te krijgen binnen uw bedrijf.
Hieronder vindt u een aantal diensten en producten. Staat uw programma er niet bij, download onze menukaart_SanAvis of neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Gezond

De relatie tussen voeding en gezondheid is overduidelijk. Gezond eten lijkt zo eenvoudig maar dat is niet voor iedereen even gemakkelijk.
Klik hier voor meer info

Energie

Er wordt veel gevraagd van mensen: op het werk maar ook thuis en/of onderweg. Dit alles heeft invloed op het energielevel van de medewerkers.
Klik hier voor meer info

Onregelmatig

Of je nu verpleegkundige bent,  ’s avonds en ’s nachts aan de weg werkt of voortdurend aan het reizen bent, onregelmatig werken vraagt extra aandacht voor voeding.
Klik hier voor meer info